vineri, 2 mai 2014

Ce zi!

Abia ce m-am trezit dupa o noapte in care am visat numai tampenii si parca deja trebuie sa plec la serviciu. Ma simt ca intr-o zi de sambata, dupa ce ieri, joi, m-am simtit ca intr-una de duminica. Asta inseamna ca saptamana asta am doua sfarsituri de saptamana la dispozitie, dintre care unul este chiar liber. Nu lucrez la serviciu, dar sunt convins ca voi lucra de acasa. Trebuie sa fie o luna dedicata noului meu blog despre care v-am mai povestit. Am sa-i cumpar domeniu si daca am putin noroc, tot luna asta am sa-i cumpar si hosting.
Una peste alta, merg sa-mi beau ceaiul, sa fac un dus si sa o sterg la serviciu. Sa va mai spun inainte ca azi cica vine Ponta in Ploiesti la Sala Sporturilor intr-o intalnire a PSD. Nu sunt eu fanul lor, dar stiu sigur ca sunt multi care ar da evenimentul de la Hipodrom (unde se canta, se danseaza si se mananca si se bea bine) pe o intalnire politica.
Succes in ziua asta insorita!
La multi ani Petrolul! Pe 1 mai a fost ziua echipei de fotbal Petrolul Ploiesti, serbata cu mare fast de zeci de mii de ploiesteni in centrul orasului. La multi ani cu performanta! 

4 comentarii:

  1. "Succesuri" cu noul blog si o zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu mai vreau sa aud de ziua de ieri. Nu de ieri la modul metaforic, ci concret de ziua de 2 mai :
    veste buna : n-am pneumonie, veste proasta : am o infectie urata la sinusuri care cica se lasa dusa cu o punguta de pastile
    veste buna : am inceput un proiect nebunesc, veste proasta : n-am terminat cat vroiam din el si nici nu e proiectul pe care ar fi trebuit sa il fac acum, tipic eu
    veste buna : dimineata m-am simtit mai bine, veste proasta : seara mi-a fost rau bine de tot , ca sa zic asa
    veste buna : am economisit 250 pe un banchet ce a iesit o pitiponcarela,
    veste ingrijoratoare : inca n-am primit telefonul pe care il asteptam de ceva vreme, iar daca nu=l primesc sapatamana viitoare e deja nasoala situatia.
    Asa ca ieri a fost o zi carusel, de dimineata pana seara.

    Cu Ponta nu stiu cata dreptate ai, eu sunt dintre cei carora le-ar fi placut sa mearga la derby-ul de trap si sa nu auda macar de plagiator.

    Luna mai vad ca este una intens muncitoreasca la mai multa lume, fiindca si eu am planuri mari pentru luna asta. Asa ca sper sa fie si spornica.
    Insa planurile tale sunt un pic paradoxale, bloguletul asta o fi el vechi si n-o fi foarte estetic, dar nu dupa asta se judeca un blog. Asa ca cel nou, chit ca o fi el mai fatos, tot pe locul 2 va ramane, fiindca aici e adunata o intreaga felie de viata, nu pricep cum de il poti abandona asa usor si nici de ce dai valoarea sentimentala pe aspect.
    Sau wordpress mai are si alte valente in afara de aspect ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. NU am zis niciodata ca renunt la acets blog MihaelaDM. Dar inevitabilul va veni clar si acesta va fi probabil in umbra la un moment dat. Ramane de vazut. Un lucru e cert: nu renunt la acest blog. (acum imi si place cum arata)

      Ștergere
    2. imda, hai ca am scris si eu si dupa aia am gandit :))
      Adica mi-am amintit ca eu insami te intrebasem acum vreun an de ce nu incerci cu un blog nou pentru a-l putea specula financiar. E totusi un criteriu care cantareste binisor, ma mir ca uitasem de el. :)
      Si tot legat de criteriul financiar am inteles azi o alta vorba a ta, din capitolul revelatii cu intarziere. Tot e bine si asa decat sa ramai mereu numai cu mistere. :)
      Insa astea doua criterii (estetic, fiindca wordpress imi pare mai elegant si de eventualitate speculare materiala) tot nu valoreaza mai mult in ochii mei decat valoarea sentimentala, blogul asta s-a adunat si s-a transformat intr-un soi de jurnal, arata o evolutie, marcheaza anumite momente ... cred ca pe undeva nu m-am vindecat total de sentimentalisme :))

      Ștergere

Spune-ti parerea