joi, 22 mai 2014

Asesoft pierde la Cluj

U Cluj - Asesoft Ploiesti 75-74 in meciul 3 din semifinala. De ce imi era frica nu am scapat. Asesoft a inceput meciul de la Cluj cu o aparare modesta. Daca apararea a fost modesta, atacul putea fi la inaltime. Nu a fost asa. Nici aparare nici atac, asadar ca U Cluj si-a facut de cap pe teren. Scorul primelor doua sferturi a fost de 21-15 respectiv 20-14 in favoarea clujenilor. Nici ei nu au performat foarte bine, dar macar au reusit sa-si adjudece un avans de 12 puncte la pauza.

Asesoft s-a trezit in a doua repriza


S-a mobilizat bine echipa lui Dado in a doua repriza si a reusit un sfert excelent in aparare si formidabil in atac. 27-14 a fost scorul sfertului 3. Echipa a jucat atat de bine de parca nimic nu s-ar fi intamplat pana atunci. Si uite asa a reusit Asesoft sa conduca dupa sfertul 3 cu doua puncte diferenta. Burlacu si Alhaji Mohamed au revenit in forta si au facut diferenta in a doua repriza. Alhaji a sarit in cap, a sarit la recuperari, la blocaje, a facut tot ce i-a stat in putere pentru a ajuta echipa. Si a reusit prin determinare sa inscrie 17 puncte si sa ofere 4 pase decisive. Dar nu numai pe Alhaji l-am remarcat! Toata echipa a jucat exemplar in a doua repriza si chiar daca nu au reusit sa castige meciul, eu le multumesc pentru determinarea de care au dat dovada in a doua repriza.

In speranta ca vom aduce meciul decisiv la Ploiesti, va invit sa transmiteti mesajele de incurajare echipei pe pagina de facebook. Baietii au nevoie de incurajare pentru un meci impecabil. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea