marți, 13 mai 2014

Suntem de neoprit! Uniti suntem si mai puternici!

Cea mai buna echipa de baschet din Romania se afla in Ploiesti. Aici isi asteapta adversarii care vin de peste munti cu sperante mari. Sunt singurii care au intrerupt campioana Asesoft din seria interminabila de campionate castigate la rand. Acum este in curs o alta serie de campionate castigate in ani consecutivi, iar U Cluj si-ar dori nespus sa o opreasca. Asesoft insa este campioana noastra, a ploiestenilor, a celor ce iubesc sportul din acest oras si cred in el. Avem cei mai buni suporteri din Romania in fotbal si asteptam sa se inchege un public nu numai minunat ci si  numeros in tribune la meciurile Asesoftului.

Suntem cei mai buni? Suntem! Statisticile sunt de partea noastra. Echipa este mai pregatita ca niciodata sa obtina un nou titlu. Numai un ghinion teribil precum cel care ne-a furat un titlu acum cativa ani, numai un astfel de ghinion ne poate impiedica sa castigam campionatul si in acest an. Dar peste performanta si peste orice altceva este spectacolul de pe parchet. Cu asta ramanem toti la sfarsit, indiferent de rezultat. Daca suntem fericiti la sfarsitul unui meci sau a unei finale, atunci este si mai bine. Atunci spectacolul a fost complet.

Pentru jucatori, suporterii sunt sprijinul moral pentru care se concentreaza, joaca mai bine si lupta pana in ultima secunda a oricarui meci. Sa ne prezentam asadar la meciurile din semifinale in numar cat mai mare. Marti si miercuri, 13-14 mai 2014, intalnim pe teren propriu U Cluj, echipa pe care o respectam, dar pe care dorim sa o eliminam din drumul nostru catre glorie. Suntem Asesoft, suntem uniti pentru Ploiesti!

Sa ne vedem cu bine la meci si in numar cat mai mare!Hai Asesoft!

Pana diseara ne ramane sa ascultam cel mai inedit imn al unei echipe de baschet! Imnul in ritmuri de hip-hop!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea