joi, 15 mai 2014

Asesoft a scos coltii

Daca a ras cineva de campioana Asesoft dupa primul meci din semifinale, acum ar trebui sa o aplaude. Dupa un nefericit 89-99 suferit pe teren propriu in fata echipei U Cluj, razbunarea a venit in mod firesc. Un scor cu diferenta mai mare decat cea a scorului de neprezentare (20-0 in baschet) a dus scorul general al semifinalelor la egalitate, 1-1. Scorul meciului numarul doi a fost 90-67 pentru Asesoft.


Totul a mers bine pentru Asesoft

Antrenorul ploiestenilor a inceput meciul fara Burlacu, probabil pedepsit pentru meciul slab facut in primul meci. Chiar si asa Burlacu si-a luat revansa in sfertul doi pe care l-a jucat impecabil, ca pe o finala. Burlacu a ratat o singura data, pus in situatia de a arunca in ultima secunda a atacului, avand si om pe el si pozitie slaba si distanta mare fata de cos. Altminteri procentajele lui Burlacu ar fi aratat un 100 % pe linie. Catalin Burlacu a marcat 12 puncte, cate unul pentru fiecare minut stat pe teren. A inscris de doua ori de 3 puncte, de doua ori de doua puncte si de doua ori de cate un punct. Tot el a recuperat de 5 ori in ofensiva, a furat o minge si nu a comis niciun turnover. Asta da parcurs bun, nu-i asa?

Au mai fost eficienti Ahajji Mohammed care a inscris 21 de puncte si Gerald Lee care a inscris 19 puncte. Ante Krapic a inscris si el 16 puncte, 6 dintre ele venind din doua aruncari de trei puncte in momente cheie ale jocului.

Echipa a mers bine in aparare si asta s-a vazut in scor. In ultimul sfert ploiestenii au avut un run de 17-2 dar s-au relaxat pe finalul sfertului si  U Cluj a inscris 10 puncte, scorul sfertului patru fiind la final 22-12 pentru Asesoft.

Urmeaza meciurile de pe terenul ardelenilor unde speram sa nu mai avem ghinionul din primul meci de acasa. Speram sa fie un meci interesant cu rezultate bune din partea rechinilor din Ploiesti. 

Eu personal imi doresc meciuri bune facute de U Cluj, pentru ca Asesoft sa joace si mai bine si sa castige semifinala in cele din urma. Asta imi doresc sa vad: meciuri la nivel inalt+Asesoft sa castige.

Hai Asesoft!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea