marți, 27 mai 2014

Asesoft este in finala!

Avem potential la Ploiesti! Si asta nu o spun numai datorita trofeelor aduse aici in ultimii ani ci datorita faptului ca suporterii baschetului s-au adunat in numar mare si au pus umarul la victoria favoritilor. Nu mai vausem asa atmosfera in sala de foarte mult timp si chiar imi era dor de asta. Nici cand am adus echipe mari in sala Olimpia lumea nu s-a strans in numar atat de mare. Acum insa, acum cand campionii nostri au avut nevoie de sustinere, suporterii i-au fost alaturi cu vuvuzele, tobe, scandari de sustinere, aplauze, ritmuri sustinute si mai ales cu un dor nebun in suflete de a duce echipa catre un nou titlu.



Inceputul bun al meciului mi-a dat sperante ca vom trece cu bine de acest meci. Apararea exemplara a dovedit ca daca te aperi bine poti castiga un meci fara mari probleme. Asesoft s-a aparat si astfel aruncarile alb-negrilor din Cluj au fost ba din pozitii dificile, ba cu om in fata, ba pe final de atac. Acest lucru a dus la o diferenta maxima pe tabela de 13 puncte.

U Mobitelco Cluj si-a jucat sansa si au ajuns in sfertul 3 la numai 3 puncte de Asesoft. Problema lor a fost ca in sfertul 4 campionii din Ploiesti obisnuiesc sa se mobilizeze si sa revina pe tabela. De data asta nu a fost cazul sa revina ci s-au distantat la o noua diferenta de 12 puncte la un moment dat.

Finalul a fost unul strans pana la un moment dat cand clujenii nu au mai nimerit cosul. Asesoft s-a distantat la 6 puncte dupa ce au tot fost faultati. Finalul a fost unul de vis cu o lovitura de 3 puncte inscrisa de Adamovic dupa o aruncare din apropierea cosului pe care il avea de aparat.


Putem vedea in imaginea de mai sus grupul de jucatori care-l imbratiseaza pe Adamovici dupa reusita de 3 puncte reusita din apropierea propriului panou.


Suntem in finala si le multumesc baietilor pentru asta! Asteptam o finala buna care sa ne aduca titlul cu numarul 10.

Sa nu uitam sa salutam si sa apreciem prestatia echipei U Mobitelco Cluj care a tinut piept si a pus mari probleme echipei din Ploiesti. Publicul minunat pe care il au ar trebui sa se poata bucura macar de locul 3 in acest sezon si pe aceasta cale eu le doresc ardelenilor sa reuseasca sa atinga acest ultim obiectiv al sezonului pentru ca il merita.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea