sâmbătă, 24 mai 2014

Ce mai pariem pe fotbal?

Vara pariurile sportive intra usor intr-un con de umbra datorita lipsei de evenimente importante. Anul acesta insa, luna iunie este salvata de campionatul mondial din Brazilia. Competitia care va incepe pe 12 iunie si se va termina pe 13 iulie, va avea o audienta de miliarde de oameni interesati de acest sport si de ceea ce se va intampla in Brazilia.

Trebuie sa avem grija la ce pariem pentru ca statisticile privind pariorii romani nu sunt foarte incurajatoare dupa cum spune un articol de presa.
Tocmai de aceea trebuie sa mai consultam din cand in cand cate un site care se pricepe la predictii. In spatele unui astfel de site precum site-ul de pariuri sportive betindex.ro se afla oameni care isi dedica timpul analizarii evenimentelor sportive.

Toate datele sunt centralizate si notate dupa increderea acordata, apoi sunt distribuite celor interesati prin intermediul unei pagini dedicate in care utilizatorii afla totul despre biletul zilei.
Chiar daca aceasta conditie de analiza a evenimentului a fost indeplinita, tot pariorul este cel care trebuie sa parieze responsabil. Adica sa parieze sume pe care sa-si permita sa le piarda fara a-i fi afectat bugetul catre alte destinatii sau nevoi de zi cu zi.

Be betindex.ro veti putea gasi statistici, clasamente, stiri din diferite sporturi, sectiunea dedicata biletului zilei, concursuri, program evenimente, rezultate live si multe alte instrumente necesare unui parior pentru a fi in continuu informat si pregatit sa faca o selectie buna de meciuri.

In momentul de fata site-ul este specializat in principal pe predictii si analize din fotbal, dar pe viitor cerintele externe ii vor pune cu siguranta in situatia de a extinde si celelalte categorii de sporturi. Eu personal pariez foarte mult pe baschet. Pentru mine baschetul e un fel de fotbal, raportandu-ma la ceea ce pariaza de obicei oamenii. Adica daca am 200 de evenimente din fotbal si numai 10 din baschet in oferta, am sa aleg mai multe evenimente din baschet si mai putine din fotbal pentru biletul meu.

Ceea ce imi place mult, este faptul ca analizele pe fotbal sunt detaliate si se dau informatii noi, ceea ce denota ca acele meciuri au fost bine studiate inainte de a se lansa o ipoteza asupra lor. Predictia finala este data in acest fel cu o acuratete mult mai mare si cu sorti de izbanda cat mai usor realizabili. Am sa tot stau sa verific analize zi de zi pe aceasta pagina, poate apar si ceva predictii din baschet la un moment dat.



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea