luni, 26 mai 2014

Cea mai controversata melodie a momentului

Acum vreo doua luni a aparut pe piata muzicala din Romania cea mai controversata piesa din ultimii ani. Nu-mi mai aduc aminte de alta care a fost atat de blamata si atat de ascultata in acelasi timp. F Charm si Ligia canta melodia 30 de grade, melodie care are peste 6 milioane de vizualizari numai pe youtube si numai la videoclipul oficial in primele doua luni de la lansare. Asadar aceasta piesa a avut un mare impact la public si totusi sunt multe voci care si blameaza aceasta melodie catalogand-o ca pe una menita sa indobitoceasca populatia.

Iata videoclipul oficial al piesei. Nu este prost realizat daca e sa ma intrebati pe mine.



Nici melodia nu mi se pare atat de proasta, dar nici una care sa reziste in timp si sa te faca sa vrei sa o aculti peste cativa ani.
Cat despre voci, mi se par doua voci bune si cel putin cea a lui F Charm este chiar placuta pentru genul pe care-l interpreteaza. Puteti asculta si versiunea LIVE in clipul de mai jos:



Iar mai jos aveti fragmente din emisiunea In Gura Presei, care face studiu pe textul acestei melodii:



Aceasta melodie a mai fost pusa la zid si de Cezar Ouatu care spune despre aceasta melodie ca desi nu ii este pe plac, a ajuns sa se trezeasca dimineata cu ea in gand.

Tie iti place aceasta melodie?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea