marți, 20 mai 2014

Romanii cumpara online

Au cam trecut vremurile in care romanii erau suspiciosi in ceea ce priveste cumparaturile online. Acum putini mai sunt cei care refuza sa cumpere de pe diferite site-uri. Studiile arata ca romanii fac cumparaturi online de cateva ori pe an si platesc cu cardul sau prin diferite metode de plata. Unii prefera sa plateasca in sistem ramburs pentru a securiza plata si pentru a nu se expune atacurilor unor site-uri rau-intentionate. Si tot studiile arata ca magazinele de haine au castigat teren in acest domeniu al cumparaturilor online, indeosebi pentru ca multe firme adopta politici de returnare a produselor in cazul in care nu corespund cerintelor clientului. Multe dintre ele asigura si transportul gratuit, acesta fiind un avantaj clar pentru cumparator.



Si am un pont pentru cei ce vaneaza oferte. Pe pagina magazine-haine.com gasiti cele mai importante magazine online care vand haine, incaltaminte si alte accesorii. Tot acolo puteti gasi si oferte sau promotii online ale acestor magazine si din cand in cand vouchere oferite gratuit.

O sectiune dedicata concursurilor este disponibila pentru cei ce se aboneaza la newsletter, iar pentru a fi in permanenta legatura cu noutatile puteti urmari peginile de socializare dedicate site-ului.

Spor la shopping online!         

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea